Det ik’ en joke. Der findes gratis delbetaling.

Sådan fungerer finansiering på vores butik:

Når du har lagt dine varer i kurven og indtastet dine kontaktoplysninger, kan du nemt vælge ViaBill som din foretrukne finansieringsmetode.

Hvem er ViaBill? ViaBill tilbyder dig en konto, som du kan bruge til shopping på tusindvis af danske webshops. Du kan tilbagebetale i rater, der passer til dig (minimum 1/24). Dine månedlige betalinger overføres nemt via netbank. Første gang du betaler med ViaBill, er der ingen gebyrer.

ViaBill er et dansk firma, grundlagt i 2009, da der manglede en enkel og fleksibel betalingsløsning til online shopping, der satte forbrugeren i centrum.

Hvis du ønsker at bruge ViaBill igen eller for et større beløb, skal du opgradere til en konto med gebyrer. Dette gælder både for nye og eksisterende ViaBill-brugere.

Ansøg om op til 30.000 kr. i kredit, udforsk vores partnerbutikker og del din betaling op i fire nemme rater.

Ingen renter, ingen gebyrer. Vores butikker dækker omkostningerne, så du kan nyde denne fordel. Det er ægte kundeservice. Uanset om du køber en seng, en barnevogn eller et par nye sko, kan du shoppe det, du behøver, og betale i fire dele, helt uden besvær.

Ingen renter, ingen gebyrer. Vores butikker tager sig af omkostningerne, så du kan nyde denne mulighed. Fantastisk, ikke sandt?

Anyday er en dansk fintech-virksomhed, der siden 2020 har tilbudt deres kunder en betalingsservice uden renter og gebyrer. Hos Anyday tror vi på, at delbetaling skal være gennemsigtig og ansvarlig, og vi prioriterer altid vores kunders behov. Derfor samarbejder vi med webshops, der ønsker at afskaffe uretfærdige betalingsvilkår. Med vores tilgang har butikkerne betalt et gebyr, så deres kunder slipper for det. Vi mener, det e en mere ansvarlig og tiltalende måde at betale på.